Bedstetip.dk

Her får du det bedste tip, til alle emner

Ude

Nemme vedligeholdelses tips til en terrasse

Alting skal vedligeholdes, egentlig også selvom du ikke gider, eller selvom du ikke har tid. Du kan ikke bare stoppe tiden og sige: “Så forbliver du bare som du er”. Nej, alting er under forandring og ting bliver slidte og trætte. Som husejer er det din opgave, at passe på fortet. Der er ikke nogen, som gør det for dig. Du må selv tage arbejdshandskerne på. Jeg havde mange kampe med min terrasse, fordi jeg nok havde forsømt dem de sidste mange år, derfor får du her et par nemme terrasse tips, så du ikke skal have en terrasse, som du skal skamme dig over.

Træterrasse

Har du en lækker træterrasse og vil du gerne have, at den skal forblive lækker i lang tid, så husk at give den olie mindst hvert andet år. Valget af olie kommer helt an på, hvilket træ din terrasse er lavet af. Olie giver træet et nyt og længere liv.

Alger

Bor man i Danmark kan man ikke undgå at det regner en gang imellem. Når det bliver alt for fugtigt udenfor, så kan der komme alger på din terrasse. Det er små hvide eller grønne plamager, som hurtigt kan sprede sig. Det er ikke farligt, men det er heller ikke pænt. Bekæmp dine alger med algerens eller fliserens.

Ukrudt

Selvom en terrasse er lagt godt, så er det tit rigtig svært at undgå ukrudt mellem fliserne, og det er altså bare ikke kønt at kigge på. En nem løsning, som slår ukrudtet ihjel i løbet af et par døgn er eddikesyre i vand. En flaske eddikesyre til fem liter vand. Ligesom du almindeligvis vander blomster, så vander du bare ukrudt nu. Eddikesyre er en stærk syre, som får ukrudtet til at visne. Gør det om aften, så solen ikke får det til at fordampe for hurtigt.

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.