Udstyr til den professionelle sportsudøver

Hurtig restitution

I denne artikel vil vi fokusere på den professionelle sportsudøver eller den som dyrker sport på et højt niveau, som søger en metode at restituerer hurtigere på. Der findes forskellige måder at restituere kroppens muskler på og den mest normale, er ved bare at holde sig i ro. Men denne metode tager ofte lang tid og som sportsudøver på højt niveau er tid en afgørende faktor.  Det er vigtigt at kunne komme sig hurtigt efter en hård træning, så man er klar til dagen efter eller måske 2 dage efter og ikke en uge efter.

Brug teknologi til at hjælpe dig med din restitution

Det bedste tip til at restituerer på den bedste og hurtigste måde, er ved at blande teknologien ind i ligningen. For det man har brug for, som sportsudøver, er et produkt der hedder recovery boots, som bruger komprimeret luft på muskelvæv. Du kan finde dette produkt på siden her og evt. tilbehør. Produktet søger for at give sportsudøveren en hurtigere restitution end ellers og får ømhed og hævelse til at gå væk. Dette er med til at kroppen kan restituere musklerne hurtigere og fjerne alle de affaldsstoffer, som bliver dannet i musklerne under sportsaktiviteter. Dermed vil det give en mere afslappende og behagelig fornemmelse i musklerne.

Hvordan de virker

Recovery boots virker i benene, som skal dækkes af et par oppustelige støvler, for at skabe trykket, som skal aflaste musklerne. Med denne metode kan du hurtigt blive klar til din næste konkurrence eller til din næste træning, uden at følge at dine ben er lavet af cement. Du vil kunne bevæge dig hurtigt, som du plejer og sørge for at dine ben virker optimalt. Som de fleste sportsdudøvere ved, så er det marginalerne, der tæller. Som regel er der ikke langt fra at blive nr. 1 til at blive en af de sidste. Hvis man vil vinde, så må man optimere på marginalerne.