Tips til at pakke en praktisk pusletaske

Skal dig og din baby på en længere tur end blot den almindelig gåtur? Det er rart at have en god pusletaske med på tur. Det er med til at gøre turen bedre for dig og dit barn, da I undgår situationer, hvor du f.eks. mangler rene bleer. Med en pusletaske har du altid det mest nødvendige ved hånden, hvis du pakker den godt og praktisk. Læs med herunder og få gode tips til at pakke den praktiske pusletaske.

Ting til bleskiftet

Skal I være afsted på tur i længere tid? Det er en god ide at pakke pusletasken, så du altid kan skifte dit barn, uanset hvor I er. Pak ekstra bleer, en stofble til at lægge dit barn på og vådservietter, så du kan vaske dit barn. Det kan også være en fordel at have en affaldspose med, hvis ikke der er en skraldespand i nærheden.

Sutter og sutteflasker

Får dit barn brug for en sut, er det altid godt at have en ekstra med i tasken. Skulle den ene blive væk, har du altid en ekstra ved hånden. MAM laver gode produkter i en god kvalitet til din baby. Find både sutter og sutteflasker fra mærket MAM hos Kaareboern.dk.

Bliver dit barn sulten undervejs på turen, er det godt at have en sutteflaske m. lidt modermælk eller modermælkserstatning i. Befinder du dig et sted, hvor du ikke kan amme, er sutteflasken nemlig en god løsning.

Skiftetøj til mor og barn

Skulle det ske, at dit barn gylper på din trøje, er det rart at have skiftetøj med i tasken. Pak gerne en ekstra trøje til dig selv sammen med et ekstra sæt tøj til dit barn. Er uheldet ude, kan du hurtigt skifte tøj på dit barn, så dit barn ikke skal have beskidt tøj på på resten af turen.