Bedstetip.dk

Her får du det bedste tip, til alle emner

GenereltKvinderMænd

Tip til sexlivet med din partner

Der bliver ikke talt så meget om sex

Der er ikke mange som taler om det, men der er mange som har spørgsmål omkring emnet, sex og sammenleje. Grunden er nok, at vi holder det for os selv, og derfor ikke snakker så meget om det. Når der ikke bliver snakket så meget om det, er det naturligt nok, at der vil være mange spørgsmål til området. Derfor vil der komme et godt tip til, hvis man vil give sit sexliv en ny dimension, med sin partner. Tippet handler om glidecreme, noget som vi ikke snakker om og noget, som ikke bliver brugt på samme måde, som før hen.

Hvordan glidecreme bliver brugt

Glidecremen blev tidligere brugt til, hvis det ikke var muligt for kvinden, at blive ophidset nok nede mellem benene. Men i dag bruges det til at gøre f.eks. kondomer glattere, i starten af sammenleget. Men hvis man vil tage sammenleget til nye højder, kan man bruge sexlegetøj til, at eksperimenter med. Har man mod på at bruge sexlegetøj, bør man også bruge glidecreme ellers kan det blive en ubehagelig oplevelse i stedet for en god. Det vigtige er bare at bruge den rigtige type, så man ikke kommer til, at gøre skade på kondomet eller sex-legetøjet.

Hvad man også kan bruge cremen til

Man kan selvfølgelig også bruge glidecreme til andre ting end at gøre kondomer og sexlegetøj mere glat. Cremen kan også bruges til, at smøre på hele kroppen og på den måde, kan I give hinanden en mere speciel oplevelse, og gøre det lidt sjovere. Det kunne være en god måde at give selve akten lidt mere liv og energi. Man kan komme lidt ud af sin rutine og dermed gøre det til en mere spændene og impulsiv oplevelse, hvor du ikke helt ved, hvad der vil ske. Dette er vigtigt, når man skal udvide sin horisont og gøre det til en oplevelse frem for rutine. Man skal blive ved med at eksperimentere og prøve nye ting. Det kunne være at man fandt noget, man godt kunne lide, som man ikke regnede med.

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.