Skift til LED pærer og spar penge

Vil du gerne spare penge på elregningen på en nem og komfortabel måde? Så er det allerbedste tip at udskifte dine konventionelle elpærer til LED pærer. Hvis du ikke allerede har udskiftet dine pærer og spots til LED, så læs med her, hvordan du både får en lavere elregning og belaster miljøet mindst muligt.

Sådan fungerer en LED pære

LED står for Light Emitting Diode, og teknologien er helt anderledes end i en gammeldags glødepære. En LED-pære består af en diode og et omdannelseskomponent. Kort sagt fungerer LED-teknologien ved, at elektricitet passerer igennem omdannelseskomponentet, hvilket får dioden til at lyse. Denne form for teknologi bevirker, at pæren ikke bliver varm og udsat for slid. Dette er grunden til LED’s høje effektivitet (ved ganske få watt) OG lange levetid, hvilket gør LED pærer til et økonomi- og miljøvenligt alternativ til de ældre typer af pærer.

En LED pære holder i mere end et årti

Ultraluxshop er et dansk firma, der har specialiseret sig i at fremstille kvalitets LED-produkter. De fleste Ultralux produkter har en levetid på op til 50.000 timer. Det betyder, at hvis din LED pære er tændt i 12 timer i døgnet, så vil den holde i mere end 11 år! Til sammenligning med en typisk glødelampe, så er levetiden cirka 50 gange længere med en LED pære. Sammenligner man med en halogen, holder LED 20-25 gange længere, og sammenlignet med en energisparepære er levetiden med en LED 8-10 gange længere. Derfor sparer du ikke blot penge på elregningen, men også fordi du meget sjældent skal investere i nye pærer.

Du kan få alle pærer som LED

Hos Ultraluxshop kan du købe alle typer LED pærer, både de klassiske E27 med stor fatning og E14 med lille fatning. Mange huse i dag har indbyggede spots eller spotlamper, og er disse pærer ikke allerede udskiftet med LED, så kan der virkelig spares på elregningen, da man jo typisk har mange spotlamper i loftet eller i skabet. LED pærer som G4 og G9 er forsynet med stifter, der stikkes op i fatningen. Hvis man har lysdæmpere på sine lamper eller spots, er det ikke noget problem med Ultralux’ LED pærer. De er udviklet specielt til de danske lysdæmpere, som fx LK-lysdæmper og touch dæmpere.