Bedstetip.dk

Her får du det bedste tip, til alle emner

Mænd

Sexlegetøj er også for mænd

Sexlegetøj har eksisteret i rigtig mange år, men det er især blevet populært i de senere år. Danskere har virkelig taget det til sig, og det er nu at finde i rigtig mange hjem i hele landet. Mange tror, at sex legetøj kun er til kvinder, men det er slet ikke rigtigt.

Sexlegetøj er sjovt for alle

Sex legetøj til mænd er virkelig nået langt i sin udvikling i de senere år. Her får du gode råd og tips til de forskellige slags. Sexlegetøj er både sjovt at bruge alene og sammen, og det meste kan bruges på begge måder.

Et godt sted at starte, kan være en penis ring.

Den sættes på ved roden af penis, og der hjælper den med at holde en erektion ekstra længe. Det kan være lækkert for både dig og din partner, og så kommer de i alle mulige størrelser og farver.

Hvis det skal være ekstra sjovt, så kan du også få penis ringe med en lille vibrator i. Det kan føles godt på penis, men det er især godt for din partner, hvis du er sammen med en med en klitoris.

Med den rigtige stilling og vinkel, vil vibratoren give ekstra stimulation til din partner, som vil opleve en endnu vildere orgasme.

Når enden er god…

Der er selvfølgelig også rigtig meget analt legetøj. Du kan starte simpelt med en lille anal kæde, som føles super lækker, når den trækkes ud. Er du frisk på lidt mere, så kan du prøve en såkaldt anal plug, som fylder anus lækkert ud, og kan stimulere din prostata.

Når du leger analt, er der især to ting, som er rigtig vigtige. Den ene er glidecreme. Modsat en vagina som producerer anus ikke selv glidemiddel, så en god mængde glidecreme er vigtig. Du kan bruge både silikonebaseret og vandbaseret, men er legetøjet af silikone, så skal glidecremen være vandbaseret.

Den anden ting er en base. Alt legetøj, som bruges i anus, skal have en bred base eller ring, så man er helt sikker på, at det ikke kan suges op og forsvinde.

Gode vibrationer

En klassisk vibrator kan også være super lækker at prøve analt. Her findes der en del, som er formet, så de lige præcis rammer og stimulerer din prostata. Det giver lækker stimulation som aldrig før, og det giver super vilde orgasmer.

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.