Sådan vælger du dit drømmebadeværelse

Skal I have nyt badeværelse? Måske er I lige flyttet i et totalt nybygget hus, eller også trænger jeres gamle bad fra 70’erne bare til en opdatering, der matcher de nyeste trends. Og hvis du ikke allerede ved det, så ved du om lidt hvordan lige præcis dit badeværelse skal se ud. Før vi begynder, kan du starte med at kigge nærmere på et badeværelse her.

Hvordan skal det badeværelset se ud?

Her kommer en liste over de mest populære trends – så du kan helt sikkert finde en, der bare står dit navn på:

  • Det rustikke look

Hvis du finder roen i det rustikke, skal du gå efter de dybe farver. Vælg noget mørkt træ til bordpladen, og vælg store mørke fliser til gulvet. Pynt evt. med nogle simple plakater i mørke farver, og tænd et duftlys med duft af sandeltræ.

Anbefalede farver: Mahogni, auburn, kastanjebrun.

  • Det naturlige look

Hvis det naturlige tiltaler dig bedst, skal du så vidt som muligt prøve at få indført natur. Du kan f.eks. have en plante stående, nogle muslinger fra stranden eller en plakat med naturmotiver. Både lyse og mørke træsorter passer ind, ligesom en bordplade af træ eller marmor også vil passe. Naturen kommer i mange former og farver, så lad dig blot inspirere bredt.

Anbefalede farver: Sand, jadegrøn, beige.

  • Det farverige look

Hvis du bare ikke kan få nok af farver, vil du elske et badeværelse med gennemførte stærke farver. Prøv dog at undgå for mange farver. Vælg en eller to farver, som komplimenterer hinanden godt, men samtidig ser brandgodt ud – f.eks. koral og panggul. Vælg en bordplade af marmor, men pynt badeværelset med 2-3 plakater i stærke farver som matcher f.eks. bademåtten eller håndklædet.

Anbefalede farver: Koral, neon orange, stærk pink.

Uanset hvad du er til, kan du nemt få skabt lige præcis det badeværelse du går og drømmer om.