Sådan sparer du kroppen for skader under flytningsprocessen

Er du midt i en flytningsproces, men har kroppen måske haft det lidt bedre? Måske har du dårlig ryg, hofter eller ben, og er altså ikke i top form til at flytte alle dine møbler på en gang. Så er du kommet til det rette sted. Herunder kan du lære mere om, hvordan du sparer din krop for unødvendigt slid under flytningen.

Et nyt flytningsalternativ – arbejd i dit eget tempo

Det er blevet populært at flytte med flytteboxe. Disse er essentielt en container, som leveres til døren, et par dage før flytningen, hvori du kan flytte dine møbler ind. Denne proces er anderledes, end den gammeldags flytning, da du nemt kan arbejde i dit eget tempo. Når flytningen er spredt ud over flere dage, slider den ikke så meget på kroppen, som hvis du flyttede det hele i et slag. Det er en smartere måde at flytte på, hvor du ikke kun kan vinke farvel til en potentielt dårligere ryg, men også til irriterende flyttemænd, som skynder på dig. Det er altså en god idé at undgå de gammeldags flyttemænd. Når du er færdig med flytteboxen, kan du ringe efter en chauffør, som kører flytteboxen væk.

Derfor er det vigtigt at passe på dig selv; især under flytningen

Det er vigtigt at passe på sin krop under flytningen. Især hvis den har arbejdet i mange år indtil videre, og sikkert også har fået et par slid henad vejen, derfor burde du flytte med en container. Flytning er noget af det hårdeste du kan udsætte dig selv for, altså er det vigtigt at tage det stille og roligt. Derudover er det vigtigt ikke stresse over det. Når du stresser, gør du din krop mere tilbøjelig til at give op, og gør derfor processen mindre effektiv, end hvis du spreder det ud over en længere periode.