Bedstetip.dk

Her får du det bedste tip, til alle emner

Mænd

Sådan kommer du til at ligne en millionær for få penge

Hvem vil ikke gerne ligne Zac Efron eller George Clooney? Sejle på sin egen luksus yacht i azurblåt hav under varme himmelstrøg med et glas champagne i hånden? Lyder det som en drøm du gerne vil være med i? Så få nogle gode tips her, til hvordan du kommer til at ligne en million, uden at eje kongens mønt. Hvis talentet og heldet er med dig, kan drømmen måske blive til virkelighed.

Klæd dig som en millionær

Har du hørt frasen – ”Det handler alt sammen om detaljen”. Det samme gælder når du gerne vil fremstå mere eksklusiv. Tag udgangspunkt i dit look. Vælg tøj der har flere fede detaljer. Det kan være en asymmetrisk slids, farvede skjorteknapper eller en skjortekrave med mønster, der skiller sig elegant ud. Sørg for at vælge Pull-overs der ikke fnuldre. Er du uheldig at have fået fat på sådan en, så gør brug af en fnugrulle hver gang du tager tøjet på så du fremstår mere klassisk. Udvælg nogle lækre stykker tøj og hold øje med hvornår der er tilbud. Leg lidt med stilarterne i din sammensætning. Du kan selvfølgelig gå med det klassiske jakkesæt-look med eller uden slips. Til hverdagsbrug kan du også vælge lækre bukser, for eksempel Gabba Chino bukser i god kvalitet med lynlås i buksebenene nederst. Det er en ekstra detalje, der gør dit look eksklusivt og får det til at ligne du bruger bunkevis af penge på tøj. Vælg bluser med detaljer, leg med farverne. Mange webshops viser i dag eksempler på mix og match sæt. I ro og mag kan du sidde bag skærmen og vælge lige præcis det outfit der passer din personlighed.

Tilbehør til dit herretøj

Kombinér tøjet på kryds og tværs. Sørg for at have nogle basissæt du kan dresse op eller ned. Vil du være lidt mere fin, så kan du tilføje nogle blanke sorte sko. Vil du være tjekket med kant, så vælg cognacfarvede sko. Sko findes tit på udsalg og hjælper dit sparsomme budget. Vil du fremstå mere casual, så brug et par hvide tennissko sammen med Chino bukserne. Hvis du gerne vil fremstå som millionær så sørg for de hvide sko altid er rene. For at fuldende dit look, få klippet dit hår i en flot frisure, tilføj herrearmbånd eller ur og husk den gode duft. Sidste tip er opsparing. Det er aldrig for sent at spare op. Så er du godt på vej til at blive millionær.

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.