Sådan undgår i langsomt internet

Vi lever i en tid, hvor bredbånd, wi-fi og data er utroligt vigtige ting i vores hverdag. Internettet bruges til så mange forskellige ting, at mange virksomheder slet ikke vil kunne fungere, hvis internettet skulle bryde ned. Ligeledes er internettet vigtigt i husstanden. Uanset om man er forælder eller barn, så bruger man internettet på daglig basis. I hjemmet bruges internettet til underholdning, administration, skolesager osv. Det er derfor vigtigt at ens bredbånd fungerer optimalt. De fleste af os har prøvet at have langsomt internet, og imens det står på, er det noget af de mest frustrerende, man kan forestille sig. Man kan dog helt undgå af få langsomt internet, hvis man vælger det rigtige bredbånd fra start. Læs mere om brug af smartphones på internet og bredbånd her.

Hvor mange er i i husstanden?

Når i står og skal vælge nyt bredbånd, skal i først og fremmest tænke på det antal enheder, i er i husstanden. Hvis man blot er en eller to i husstanden, så skal bredbåndet sjældent trække så meget. Derfor kan man med få medlemmer i husstanden nøjes med forholdsvist få megabit. Dette er selvfølgelig omvendt, hvis i er mange som skal kunne bruge internettet på samme tid.

Hvor mange enheder ejer i?

I det moderne danske hjem ejer samtlige familiemedlemmer ofte 2 og minimum en enhed hver. Selvom det ikke er nødvendigt, så bruger vi ofte internettet på 2 eller 3 enheder samtidigt. I en husstand med flere familiemedlemmer som har flere enheder hver, kan der derfor ende med at være mange enheder tilsluttet internettet. Dette kræver mange megabit.

Hvad er jeres behov?

Vi kan dog sagtens have flere familiemedlemmer med flere enheder hver i husstanden uden at springe banken for at få den største bredbåndspakke. Det er nemlig mindst lige så vigtigt at kigge på husstandens behov. Hvis samtlige individer kun bruger internettet til Facebook eller at surfe på internettet, kan man godt nøjes med en mellem pakke.