Sådan spreder I glæde hos personalet

Firmagaver kan bruges året rundt

Det at sprede glæde er noget som gør de fleste glade, og modtageren bliver da også glad. Men hvordan skal man sprede denne glæde til sine medarbejdere og forretningspartnere? Det står måske ikke lige for, hvad man skal gøre, for at sprede glæde, men en god ide, er at benytte firmagaver. Disse kan nemlig bruges hele året og til hvem som helst. Hvis en medarbejder har gjort det godt eller til hvis virksomheden, har fået en ny samarbejdspartner eller kunde. Hos Shophøjgaard, kan man finde mange forskellige slags firmagaver. Firmagaverne kan let tilpasses det enkelte formål, hvad end det er til eget personale eller til en partner.

Et stort udvalg

Da der findes forskellige interesser hos os alle sammen, kan man derfor også vælge mellem et bredt udvalg af gaver, man kan give. På deres side, er alle gaverne opdelt i kategorier, så man let kan sortere i dem. Blandt kategorierne findes dansk design, glas, ure, termokander, sengesæt, køkkenudstyr m.m. De findes også i forskellige prisklasser, så der er noget, der passer til en hver virksomhed, både store og små. Der er med andre ord noget for en hver smag. Med det brede udvalg, er der god mulighed for at kunne sprede gælde til dem, som skal modtage den.

Få oprettet en lille shop

Hvis det er svært at vælge lige præcis hvilken gave, der skal købes til f.eks. personalet, så kan man lavet en ”Vælg selv gaveshop” fra Shophøjgaard. Her vil der blive oprettet en lille shop, som alle de ansatte vil få adgang til. Fra denne shop ville de så kunne vælge f.eks. én ting ud af et mindre udvalg, som bliver aftalt mellem jer og Shophøjgaard. Så kan personalet selv få mulighed for at vælge noget, som de kan lide, frem for at I skal gætte jer frem til det.