Bedstetip.dk

Her får du det bedste tip, til alle emner

Børn

Sådan arrangerer du den perfekte børnefødselsdag

Tillykke, dit barn har fødselsdag og det skal fejres med et uforglemmeligt brag af en fest. Hold den perfekte børnefødselsdag, som dit barns venner ikke vil hjem fra med disse tips.

Tip 1: Hold en temafest

Hold festen som en temafest, hvor temaet for eksempel er pirater eller zoologisk have. Gå ud fra jeres barns interesser, og noget som alle børn kan være med til, så bliver festen et sikkert hit. Find inspiration til borddækning her.

Vælger I at gennemføre en temafest fyldt med pynt, hvor I voksne måske er klædt ud som pirater, bliver det med sikkerhed en fest dit barn og dets gæster sent vil glemme.

Tip 2: Legetårn der brænder krudt af

Anskaf jer et legetårn. Her kan børnene brænde en masse krudt af, mens de leger aber, løver eller pirater på et skib. Det er altid fedt at kunne lege udendørs og med et legetårn kan der både rutjes, klatres og gynges.

Tip 2: Vandbassin i varmen

Er det en varm sommerdag, vil et vandbassin gøre underværker. Vand er altid sjovt at lege med både for børn og for voksne. Et vandbassin vil også passe perfekt til en temafest med pirater på det åbne hav eller dyr på savannen.

Sørg dog for at fortælle forældrene dette, så legekammeraterne kan have badetøj og eventuelt skiftetøj med til når festlighederne og vandkampen for alvor går i gang.

Tip 3: Mad og drikke

Til enhver fest skal der være mad og drikke. Uden det duer helten ikke. Sørg for at der er rigeligt med mad og drikkevare. Gerne en variation af noget sundt, så de små får noget krudt i maverne, men også lidt til den søde tand.

Måske de skal på en skattejagt, hvor belønningen er en skattekiste fyldt med godter.

 

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.