Bedstetip.dk

Her får du det bedste tip, til alle emner

Hjemmet

Opgrader møbleringen i din café eller restaurant

Har du en restauration med udendørs servering? Hvis det er tilfældet, vil du uden tvivl gerne kunne optimere pladsen bedst muligt, så du kan have mange siddende, mens de nyder deres mad eller kaffe, uden du føler, du skal presse utallige mennesker ind på for lidt plads. Derfor kan et sæt med bord og bænke være en fantastisk løsning. Med en bænk kan du lynhurtigt få stuvet en del mennesker sammen langs siden af et bord, og det giver en helt anden form for indretning af dine udendørsarealer, når du ikke skal kalkulere med fire eller seks enkeltstående stole til hvert bord. Hos Zederkof finder du et stort udvalg af forskellige borde og bænkesæt, så du forhåbentligt kan finde noget, du virkelig synes passer godt ind i din restaurant eller som en lækker oase uden for din café.

Mange forskellige modeller

Der findes utallige versioner af borde og bænke, men fælles for dem alle er, at de skaber rum omkring udformningen af dit serveringssted. Måske kunne du godt bruge noget, der kan lyse et mørkt område op? Hvis det er tilfældet, er det en rigtig god idé at kigge efter sæt i materialer, der er lyse. På den måde kan du skabe liv i et område, der ellers virker som et sted, man i mindre grad har lyst til at sætte sig. Alle sættene er overfladebehandlede, så de kan holde til det danske vejr, men hvis der er meget regn og rusk i området, eller sættene skal stå ude året rundt, kan det være en rigtig god idé at dække dem af i dårligt vejr, enten med en presenning eller under et halvtag, så du ikke vil risikere at opleve, at sættene kommer til at se hærgede ud. Omvendt føles et sæt med bord og bænke næsten som en tur på stranden, hvis man finder en varm sommerdag.

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.