Bedstetip.dk

Her får du det bedste tip, til alle emner

BørnFerie

Nyd de lyse nætter i sommerlandet Danmark

Vi elsker sommer i Danmark – de lyse nætter og de varme dage. Sommerferien er årets højdepunkt for de fleste familier, der går på arbejde, i børnehave og skole. Endelig er der tid til at komme ned i gear og bare være sammen. Og man behøver ikke booke et all inclusive ophold på en fjerntliggende feriedestination for at holde ferie. Der er masser af skønne alternativer i det danske land, som børnefamilier hvert år benytter sig af. Læs med her og få de bedste tips til sommerferien.

Sommerhus til den aktive familie

Danmark har uendelig meget smuk natur – sandstrande, klitter, klipper, skove og gule kornmarker så langt øjet rækker. Hvorfor ikke holde somerferien midt i naturen i et sommerhus? Ferie i sommerhus er indbegrebet af ro og natur – og så er det en god måde at opdage nye fantastiske områder af vores lille land. Hvis man er en aktiv børnefamilie, hvor der skal ske noget i løbet af ugen, er det oplagt at leje en ferielejlighed i et ‘feriecenter’ fx ved Vesterhavet. Her har I adgang til fællesfaciliteter i form af legepladser, indendørs legerum, sport og vandsport. Der er også rig mulighed for, at børnene kan finde legekammerater i løbet af ugen. Èn ting er sikkert – I vil ikke komme til at kede jer.

Fredelige rammer og masser af ro

Hvis I omvendt er en familie, der har brug for at få ro på og bare være sammen, så kan I leje et sommerhus i den dybe, danske natur. I kan bo omkranset af træer og bruge dagen på at samle pindebrænde til brændeovnen eller bålstedet. I kan gå på opdagelse i skovbunden efter krible krable-dyr eller tage på en cykeltur rundt i området. I Danmark er vi så heldige, at vi sjældent har langt til kyst, strand og havn. Derfor er det oplagt at have den fredelige base i sommerhuset og så tage på udflugter derfra, når der skal ske lidt mere.

Vælg mellem 6000 ferieboliger i Danmark

Uanset om I er til den aktive eller fredelige ferieform, så kan I komme i mål med den perfekte sommerferie hos Sol og Strand. Sol og Strand har gennem 40 år tilbudt sommerhusudlejning i hele Danmark til det feriehungrende feriefolk. De har næsten 6000 sommerhuse og ferielejligheder at vælge mellem, så der er helt sikkert også en mulighed for jeres familie. Rigtig god ferie!

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.