Huskeliste til konfirmationen

En stor dag er lige rundt om hjørnet, og konfirmationstiden er en særlig tid samt begivenhed. Dit barn har gået til konfirmationsforberedelse en del af året, er blevet klogere, og er klar til at få en uforglemmelig dag. Op til denne tid, kan det ikke undgås, at der skal planlægning til. Du finder derfor her en huskeliste til konfirmationen.

Invitationen
En af de vigtigste ting, som skal prioriteres, er invitationerne til gæsterne – ingen invitation, ingen gæster. Invitationerne behøver ikke være de traditionelle invitationer, som folk modtager via posten. I dag har flere mennesker en tendens til at sende invitationer ud via de sociale medier. Dog er dette ikke lige så personligt, som sin egen hjemmeside. Lav en invitation, som skiller sig ud, og er anderledes. Lav en konfirmationshjemmeside; før, under og efter konfirmationen har du mulighed for at samle alle ting på hjemmesiden, så gæsterne kan se ønskeliste og billeder fra dagen.

Huskeliste
En konfirmation kan hurtigt blive dyr. Et budget kan derfor være med til at danne rammerne for, hvad mulighederne er. På den måde er du sikret, at det hele ikke går over gevind.
Når folk skal inviteres til konfirmationen, skal der udvikles en gæsteliste, så du er klar over, hvem inviteres. Det kan være, at der er et maksimum på antal af folk, som må komme. Det skal selvfølgelig overholdes, og derfor er en gæsteliste yderst vigtig.

Invitationerne skal sendes ud i god tid, så folk har mulighed for at sætte kryds i kalenderen, og ikke arrangerer andre aftaler.
Det er en god ide at være ude i god tid med leje af lokaler. Lokaler på denne tid af året er ofte booket til konfirmationer, bryllupper osv. Du kan derfor aldrig være for sent ude. Ligeledes skal alle ting på selve dagen være på plads: transport, billeder, tale, mad, drikkelse, underholdning, toastmaster osv. Husk at dokumentere det hele, så billeder og videoer kan lægges op på hjemmesiden.