Hold sindet i ro med rene vinduer

Hvornår har du sidst fået pudset dine vinduer? Hvis du ser på dem lige nu; hvor beskidte er de så? Vinduer er endnu en del af hverdagen, som nemt bliver snavset, uden at vi lægger mærker til det, og hvor den snavs kan påvirke os mere, end vi måske går og tror.

Når man arbejder hjemmefra

Mange mennesker oplever, at det kan være svært at holde fokus, når man arbejder hjemmefra. Det er der flere grunde til, og en af dem er, at hjemmet ofte ikke er designet til at arbejde i. På en arbejdsplads bliver der brugt flere kræfter på at skabe et arbejdsmiljø, og det bliver blandt andet gjort igennem en vinduespudser, der holder udsigten pletfri. Det kan du også godt få derhjemme. Det er dit ansvar, at du har et rent arbejdsmiljø, så du ikke bliver distraheret af snavs omkring dig. Med en vinduespudser behøver du ikke selv at bekymre dig om det.

Et rent miljø giver ro i sindet

Flere videnskabelige studier har vist, at man bedre kan koncentrere sig i et miljø, der er rent, end et miljø som er rodet og beskidt. Det er ikke engang sikkert, at man er bevidst om hvilken effekt, snavs har på en, men det har det; også selv man ikke selv ved det. Med en vinduespudser behøver du ikke engang selv at udføre den trælse opgave; du skal bare koncentrere dig om at arbejde. Du kan sagtens finde vinduespolering nær dig, så du aldrig skal stå med beskidte vinduer igen.

Nyd nypudsede vinduer

Hjernen kan bare bedre slappe af og være skarp, når du befinder dig i et miljø, der er behageligt og rent. Renlighed har meget at sige, når man skal skabe et godt arbejdsmiljø. Bestil en vinduespudser og mærk selv hvilken forskel, nypudsede vinduer kan have på dig.