Gør haven klar til sommer

Sommeren nærmer sig med hastige skridt, og de solrige dage er lige om hjørnet. Derfor skal din have være helt klar, så du ikke skal gå og arbejde, når du kunne bruge tiden på at slappe af og slikke sol. Du skal være helt sommerklar, og det skal din have også.

Lad haven stå skarpt

Det er skønt at drive den af i haven, men det kan være svært at slappe af, når der stadig er flere opgaver, der skal klares. Det er især svært, hvis man kan få øje på de opgaver, fra hvor man sidder og dovner. Det kan for eksempel være, at græsset skal slås, at der er ukrudt, der skal fjernes, og at terrassens fliser trænger til en omgang algerens. Du kan sagtens slå græsset selv og fjerne ukrudtet med et par arbejdshandsker på hænderne, men det kan blive lidt svære med algerens. Du kan klikke her for at få en algebehandling med miljørigtig algerens.

Sæt møblerne frem

Når haven er helt klar, kan du trygt sætte havemøblerne frem. Møblerne er nemlig det, der er med til at gøre det danske sommervejr helt specielt. De udgør nemlig rammen for alle de aktiviteter og sociale arrangementer, som du kan lave i haven. Det udendørsspisebord er perfekt til måltiderne med familien og grillaftenerne med vennerne, og har du en sofa i haven, er den super god til afslapning med en bog og en kop kaffe. Havemøblerne lader haven blive til en stue.

Nyd solen

Når solen endelig er her, gælder varmen, imens den er her. Få haven til at stå helt skarpt, sæt de bedste havemøbler frem, og så kan sommervejret bare komme an. Når din have er velforberedt, vil du ende med at tilbringe mere tid sammen udenfor end indenfor; både vejret og haven lægger op til, at du kan være udenfor dagen lang.