Gode grunde til at holde sommerferie i Danmark

Den danske sommer er fantastisk, så hvorfor valfarter vi til udlandet, så snart vi får sommerferie? Her får du 3 gode grunde til at blive i landet.

Når sommeren melder sin ankomst, begynder mange af os så småt at få sommerfugle i maven. Turen går som regel til Sydeuropa, eller måske noget mere eksotisk. Der er dog ingen grund til, at vi altid skal forlade landet, så snart ungernes sommerferie begynder.

Der er masser at opleve og se i Danmark, og det bør du benytte dig af. Det koster ikke mere at blive i landet, selvom de danske sommerhuse måske ikke er helt billige. Til gengæld slipper I for flyrejsen, og så vil det næsten helt sikkert være billigere end at tage til udlandet.

Det danske sommervejr er fantastisk

En af grundene til, at du ikke behøver at tage til udlandet, når temperaturen begynder at stige i Danmark, er, at det er fantastisk vejr herhjemme. Hvorfor ikke udnytte det, så I får det maksimale ud af vejret, når det endelig er godt? 

Så kan I altid gemme jeres udlandseventyr til de måneder, hvor det er knapt så varmt herhjemme. Det er smartere, og til den tid har I garanteret mere brug for sol, end det er tilfældet på nuværende tidspunkt. Den danske sommer er naturligvis lunefuld, og den er svær helt at regne med, men ofte er det altså skønt 

Der er masser af muligheder for sommerhusudlejning

I Danmark er der masser af sommerhuse, som du kan leje. Hvis du vælger at bo i sommerhus, vil du spare mange penge, afhængigt af hvor mange I er i familien. Du kan finde sommerhusudlejning her.

Vælger I sommerhuset, så vælge eventuelt et, der er stort nok til, at I kan være flere familier afsted på samme tid. Det vil gøre ferien billigere, men også betyde, at I kan have gode venner og ungernes legekammerater med.