Bedstetip.dk

Her får du det bedste tip, til alle emner

Børn

Giv dit barn en god fødselsdag

Hvis du har et barn som snart fylder år, og gerne vil holde en god fødselsdag, er der forskellige ting, du kan gøre, alt efter hvor gammelt dit barn bliver. Hvis dit barn stadig er meget ungt, og måske ikke forventer så meget, kan du stadig give ham eller hende en god fødselsdag. Du kan finde en gave til dem, som de helt sikkert vil elske. Det kunne for eksempel være Djeco legetøj, eller en ny bamse. På den måde vil dit barn kunne mærke, at det er en helt speciel dag, og ikke bare en helt normal hverdag.

Inviter familie

Når dit barn har fødselsdag, er der sikker også andre i din familie, som gerne vil være med til at fejre det. Du kan invitere dem over på aftens- eller middagsmad, og så kan i rigtigt hygge jer alle sammen. De har sikkert også nogle fine gaver med, som dit barn vil blive glad – hvis dit barn er så småt, at det er dig, der kommer med gaveønskerne, kan du ønske dig nyt babytøj. På den måde får barnet en gave, som vil give stor gavn, og som helt sikkert vil blive brugt. På den måde kan du hjælpe dine venner eller din familie med at købe gaver, hvis de er lidt i tvivl.

Gør dagen så speciel som muligt

Det vigtigste når du holder fødselsdag for dit barn er, at han eller hende føler sig som midtpunktet. Det er deres dag, og det er derfor vigtigt, at du gør hvad du kan, for at få dem til at få den følelse. Det kan være små ting, som gør hele forskellen. Prøv at nusse ekstra meget om dit barn, og brug eventuelt lidt ekstra tid på at lege, end du plejer. På den måde vil din baby helt sikkert kunne mærke, at det er en speciel dag.

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.