Giv din hvalp en god start på livet med hvalpefoder

Har du lige fået en ny lille hvalp, og er du derfor på udkig efter det helt rette hvalpefoder? Så er du altså kommet til det helt rette sted. Lige her kan du nemlig læse meget mere om netop hvalpefoder, som sørger for, at din nye lille hund får en både sund og ernæringsmæssig korrekt vækst, og derfor også den helt perfekte start på livet. Hvalpefoder tager nemlig i stor grad højde for både alder og størrelse, idet det nemlig ikke er alle hunderacer, der vokser lige hurtigt. Udvalget af hvalpefoder spænder derfor også bredt, hvorfor der med garanti også findes noget, der passer perfekt til din lille nye hvalp. Er du således interesseret i at finde det helt rigtige hvalpefoder til din lille nye hvalp? Så kan du lige her gå på opdagelse i et stort udvalg af hvalpefoder.

Hvalpefoder – hvad skal jeg være opmærksom på?

Har du desuden anskaffet dig en hvalp af en stor race, skal du være ekstra opmærksom på, hvilket hvalpefoder, du skal købe. Hvalpe af de store racer er nemlig langt mere følsomme overfor variationer i foderets ernæringsprofil, end hvalpe af små eller mellemstore racer er. Har du således en hvalp af en stor race, skal du være opmærksom på, at dit hvalpefoder skal have et forholdsvist højt indhold af kalcium, således det passer til racens størrelse. Der er dog noget hvalpefoder, hvorpå der står, hvilke racer foderet egner dig til. Du kan dog med stor fordel altid lige tjekke indholdet at kalcium alligevel, idet det ikke altid stemmer overens, selvom der står, at foderet at til store racer. Er du i tvivl om, hvilket hvalpefoder du skal vælge til din hvalp, er det altid en god idé at spørge dyrlægen til råds.

Men hvorfor er indholdet af kalcium så vigtigt? Jo, det er det, fordi for lidt kalk i de store og hurtigt voksende hvalpes foder nemlig kan føre til, at de får led- og/eller knogleproblemer senere hen i livet. Derudover er det naturligvis også vigtigt, at kalorieindholdet i dit hvalpefoder passer til din hvalp, så den ikke bliver hverken for tynd eller tyk. Har du dog en hvalp af en lille race, skal du være opmærksom på, at den ikke får for meget kalcium, idet den således kan gå hen og blive for tyk.