Forsegl din bolig mod PCB i dag

Hvis vi skal komme med et hamrende skarpt tip netop i dag, så er det, at man vælger at gøre op med PCB i diverse danske bygninger landet over. Og så tænker du måske, jamen hvad er PCB for en størrelse. Det er vi rigtig glade for, I spørger om, og vi kommer med et svar i dette indlæg. I sin tid var asbest vores værste fjende, og det var det igen, da vi danskere skulle af med det forpulede materiale igen. Nu er tiden kommer til et nyere materiale, som man anvendte i 1955 til 1970’erne, og man har efter mange forskellige tests fundet ud af, at det ligeledes er kræftfremkaldende.

Det kan vi naturligvis ikke have, og vi forsøger derfor at gøre, hvad vi kan for at fjerne alle de respektive risici, vi ser rundt omkring.

Med sanering eller forsegling kan man komme dette type kræftfremkaldende kemi til livs, og ved at anvende ”malingen” direkte på den primære kilde, kan man tilbageholde mindst 99%. Det er endda både bæredygtigt og yderst effektivt på samme tid, hvilket man normalvis ikke ser hos lignende produkter.

Årsagen til, at vi nu også vælger at tippe omkring dette produkt er, fordi det er blevet gennemtestet i diverse, ja, tests, så du som forbruger er sikker på, at tingene er i orden, når du vælger at hyre en maler eller anden form for licenshaver til at udføre arbejdet.

Hvis du har lyst til at læse mere om, hvad PCB er, og hvordan du kan forsegle det enten i din bolig eller institution, kan du gøre det her. PCB er nemlig ikke for sjov, og det er ligeledes ikke noget, som du bør gamble med – specielt ikke hvis du har børn, og I skal blive boende i mange år. Vi håber, I kunne bruge tippet.