Bedstetip.dk

Her får du det bedste tip, til alle emner

Ude

Forbliv varm i løbet af vinteren

Sommeren føles efterhånden længe væk. Dagene føles kortere, temperaturene falder, det er mørkt når man står op og når man har fri igen. Det hele er sikre tegn på at det er blevet vinter. Uanset om du skal på skiferie i løbet af vinteren eller du blot skal være herhjemme er der mange der døjer med at fryse når de skal udenfor i løbet af disse måneder. Derfor vil vi her kommer med nogle af vores bedste tips til at holde sig varm i den mørke tid

Brug stearinlys

Et godt, effektivt og billigt trick til at holde ens hjem lidt varmere er ved brug af stearinlys. Det er noget billigere end at skrue voldsomt op for ens radiator og samtidig spreder det god stemning og en hyggelig atmosfære. Selvom effekten måske ikke føles så markant til at starte med, så bare rolig, de levende lys skal nok begynde at udelede en masse varme som du kan drage fordel af

Brug skiundertøj

Hvis du skal være udenfor i længere tid ad gangen uden at du skal røre dig det helt store, så kan det være en god idé at beklæde sig med lidt skiundertøj. Det fungerer som et fantastisk 1. lag og hjælper med at holde din kropsvarme inde, så du ikke fryser når du bevæger dig udenfor. Uanset om du bruger skiundertøj med uld eller ej, så vil et lag godt skiundertøj helt sikkert hjælpe dig med at holde varmen når du er udenfor på en gå tur, en tur i zoo, eller noget helt tredje du skal bruge din vinter på.

Husk at bevæge dig

Det kan være nemt i den kolde tid bare at folde sig sammen under dynen eller et tæppe. Men faktisk hjælper det din krop hvis du i hvert fald en gang i timen rejser dig op og får lidt blodcirkulation i gang i den krop igen.

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.