Find den rigtige juniorseng

Er dit barn ved at vokse fra sin babyseng, er det også ved at være tid til at skulle købe en ny junior seng til ham/hende. Det er måske også meningen at dit barn skal til at lære og sove selv, på sit eget værelse. Du får derfor her det bedste tip til hvilken juniorseng du skal gå efter, hvis dit barn skal blive tilfreds med sin nye seng og samtidig kan få succes med at sove selv.

Find dit barns interesser

Når du skal ud og vælge en juniorseng til dit barn, skal du gå efter dit barns interesser. Har dit barn en ynglings tegneserie, og bare er hel vild med et bestemt tema, så skal du forsøge at gå efter en juniorseng som lever op til disse. Det øger nemlig chancen for at dit barn vil sove alene, da han/hun, har en sang som de er trygge i.

Giv medbestemmelse

Er du lidt i tvivl om hvilken interesse der er den helt rigtige, så er det også rigtig sundt for dit barn, selv at bestemme hvilken seng han/hun kunne tænke sig. Børn elsker at kunne bestemme selv, da de på den måde for lige det som de ønsker sig. Udover at de bliver glad for selv at kunne bestemme, så er det også sundt for dit barn fremadrettet. Ved at give dit barn medbestemmelse, hjælper du også dit barn til senere hen i livet at kunne tage stilling til ting, og være mere åben for hvad de mener og føler.

Giv dit barn den bedste nattesøvn, i en juniorseng med deres ynglings tegneserie. Når dit barn er glad for at sove i sin seng, føler de sig også mere trygge i den, da de sover ”sammen med” en figur som de synes om, og som de er glade for.