Et godt tip: Bestil en varmepumpe på abonnement

Måske har du gennem længere tid overvejet, om du skulle få skiftet den energikilde, som dit hus får sin varme gennem? Som mange andre har du måske hørt udelukkende positive ting om varmepumper, men du synes måske, at det er lige en anelse for dyrt? Så har vi her løsningen til dig.

Så kan du nemlig overveje at få en varmepumpe på abonnement. Dette giver dig masser af fordele på en lang række områder. Både i forhold til økonomi, effektivitet, klima og den mængde tid, som du behøver bruge på at skifte til mere klimavenlig energiforsyning.

Hvorfor er varmepumper smarte?

Varmepumper er bedre end mange andre varmekilder af en lang række årsager. For det første er udgifterne på en varmepumpe ofte langt billigere, hvilket jo helt sikkert er noget, som har stor betydning for dig. Hvis du skulle få installeret en varmepumpe og købe denne som en langs investering, ville selve denne investering dog koste en del penge. Denne del undgår du med et abonnement på en varmepumpe.

Dernæst er varmepumper også smarte, fordi de er langt mere miljøvenlige. Ofte falder dit CO2-forbrug med 1/3, når du skifter fra fx oliefyr eller gasfyr. Dette skyldes, at varmepumper har en utrolig evne til at omdanne den energi, som allerede findes i jorden eller luften til både varme og varmt vand. På denne måde formår varmepumpen altså at udnytte energi, som allerede er der i forvejen.

Ved at købe en varmepumpe på abonnement får du mange fordele både økonomisk og i forhold til, hvad det vil kræve af dig at skifte til varmepumpe som varmekilde.

Få nogle til at klare ærterne for dig

Når du køber en varmepumpe på abonnement, betyder det også, at du bliver ydet en vis service. Ofte er der nogen, som vil installere varmepumpen i dit hjem for dig. Der bliver sørget for indkøb af varmepumpen, diverse udgifter, reparationer, drift og service. Du får altså en hel del for pengene.

En varmepumpe på abonnement er løsningen for dig, som ikke selv har den tid og det overskud, som det kræver selv at finde og købe en varmepumpe og få denne installeret. Du behøver ikke tage ansvar for driften af varmepumpen – igen er der nogle, som har styr på det for dig.

Med en varmepumpe på abonnement opnår du den laveste elafgift. Din bolig vil sandsynligvis også stige i pris, da den vil kunne opnå en bedre energimærkning.

Gør noget godt for klimaet

Ved at få installeret en varmepumpe skifter du til en varmekilder, som er langt mere grøn og klimavenlig. Dette kan i den grad betale sig i disse tider, hvor det efterhånden står slemt til med klimaet.

Du kan gøre en forskel ved at vælge en varmekilde og energiform, som er bedre til at omsætte energi, som i forvejen findes. Ved at reducere dit CO2-udslip gør du en god gerning, som endda også er god for dig selv og din økonomi. For mange kan en varmepumpe på abonnement være løsningen.