Ejendomsservice af højeste kvalitet

Hos Glad Ejendomsservice er det vigtigste at levere kvalitet. Det er ikke bare noget, vi siger, det er noget, vi mener. Vi vil hellere have lidt færre kunder, som får den bedste ejendomsservice, frem for mange, der modtager en halvhjertet ydelse. Fordi vi konkurrerer på kvalitet og ikke på prisen, så har vi tilfredse kunder, glade medarbejdere og en ledelse, der har overblik.

Stabilitet er vores kerneydelse

Til hver ejendom er der tilknyttet en fast medarbejder. Det betyder, at den enkelte medarbejder kender de opgaver, der skal løses. Det sikrer igen, at vi opretholder en høj kvalitet hos alle vores kunder. Alternativet er jo, at forvirrede medarbejdere render rundt og ikke kender stedet og rutinerne. Det vil vi ikke lægge navn til.

Kvalitet koster, og det er svært at lave om på. Både i branchen for ejendomsservice såvel som i alle andre brancher. Derfor erkender vi, at vi koster lidt mere end mange andre konkurrenter. På den anden side, så ved vores kunder, hvad de får.

Vores ydelser

Vi kan skræddersy vores ydelse, så de passer netop dine behov. Alt inden for områder som vicevært og gårdmand kan vi tilbyde. Herunder har vi særlige services som fx trappevask, fliserens og facaderens. Derudover udbyder vi også tilsyn med automatiske brandalarmer og sprinkleranlæg. 

Vores medarbejdere er højt kvalificerede i de opgaver, de skal løse. Men de er ikke supermænd. Hvis der derfor fx opstår en skade, som kun en autoriseret VVS’er kan løse, så kan du stadig være tryg. Vi har faste samarbejdspartnere, så du får den kvalificerede hjælp, du betaler for.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Kontakt os allerede i dag på mail eller telefon, hvis du ønsker at høre nærmere, eller se mere her.