Dette er den bedste mobil i 2019

Hvert år udkommer der en masse nye mobiler, og det er en jungle at finde rundt i de mange mærker og modeller. Derfor har vi lavet vores top 3 over mobiler vi forudser bliver et hit i 2019. Dette kan hjælpe dig med at vælge lige netop den mobil der passer til dig. Men det kan også forhindre dig i at købe en mobil du ikke kan lide. Der er mange penge at spare, læs med her og find ud af hvilken mobil du skal have i 2019.

OnePlus 6T

OnePlus har stået i skyggen lidt endnu, men idag vælger vi altså at fremhæve den billige mobil. Dette er 100% den bedste løsning til pengene, og er et bevis på, at man ikke behøver at bruge en formue på de dyre apple produkter. Man kan sagtens lave kvalitet til billige penge, som OnePlus formår at levere med deres nye 6T model. Mobilen er stadig ny, og dermed er der også en stadig en gimmick ved at være en af de få der er indehaver af den billige OnePlus. Dette er altså vores favorit mobil i 2019, og vi forventer at mærket OnePlus snart kommer helt til fronten blandt brugerne også, netop fordi at priserne er så konkurrence dygtige.

Huawei Mate 20 Pro

Denne Huawei besidder alt det nye og smarte som altså findes på markedet. Med denne mobil kan du ALT det de andre kan, og lidt mere. Mobilen er specielt kendt på de 3 kameraer der er monteret bagtil, og billederne er da også super skarpe. Dette skulle efter sigende være de bedste billeder fra en mobil lige pt. Dette er helt klart en af de bedste android mobiler på markedet, og den er til dig der vil have at mobilen skal have alt det nye og smarte.

Ingen liste uden apple

Selvfølgelig skal der være en apple mobil med på listen, det kan vi desværre ikke komme udenom. Branded har med sine mange år på toppen stadig slået sig fast som “kvalitets-mobilen” blandt dem alle. Hvis du er til apple og iphone, vil vi helt klart anbefale iphone 8, her mener vi at du får mest ud af dine penge. De nye modeller kan ikke betale sig, da du kun betaler for lidt hastighed og billedkvalitet, men der er ikke sket meget med de seneste modeller.

Sammenlign mobilpriser lige her.