Bedstetip.dk

Her får du det bedste tip, til alle emner

KvinderMænd

Det bedste tip til at bevæge dig mere

De fleste af os ville ikke tage skade af at bevæge os mere i det daglige. Der er naturligvis mange, der er gode til at dyrke motion, cykle, løbe ture og lignende, men der er også rigtig mange, der bevæger sig alt for lidt. Der er nok mange, der har hørt, at man skal gå minimum 10.000 skridt om dagen, og nye tal fra sundhedsstyrelsen siger, at det reelle tal nærmere er omkring 12.000 skridt.

Hold styr på dine skridt

Medmindre du er utrolig neurotisk og har ekstremt god tid, så går du næppe og tæller og noterer alle dine skridt. Derfor er det i sagens natur også svært at vide, hvor mange skridt du rent faktisk går på en dag. Har du eksempelvis et kontorarbejde, er der dog en overhængende fare for, at det er langt mindre end du går og tror. Det er nemlig ikke unormalt, at man kun går få tusinde skridt, hvis man sidder ned i sit arbejde. Der er selvsagt meget langt fra 2000 skridt til 12.000 skridt.

Brug din telefon eller smartwatch

De fleste nyere smartphones har indbygget skridttæller i systemet, så du kan holde øje med hvor meget du bevæger dig. Du får dog langt det mest præcise resultat, hvis du bruger et smartwatch eller lignende. Selvom du nok har din telefon på dig meget af tiden, så lader du den sandsynligvis alligevel ligge fra tid til anden. Et smartwatch har du på hele tiden, og det volder ikke problemer hvis den ligger i en inderlomme i stedet for bukselomme. Du kan sammeligne smartwatches her og finde det der passer bedst.

Gamificering af din motion

Gamificering er et populært begreb, og det er der en god grund til, nemlig at det virker. Det kan være du kender det fra Endomondo, hvor du får “belønninger” for dine præstationer. I Vivino appen, hvor man kan scanne vin, får man også badges, når man har scannet x antal vin.

Sæt nogle regler op for hvor mange skridt du skal nå på en dag. Hjernen opnår en form for tilfredsstillelse, når man opnår nogle mål. Så at gøre skridt til et spil, kan få dig til lige at gå lidt mere, fordi du liiiige skal nå de sidste 200 skridt.

 

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.