Derfor skal du investere i algerens

Alger er faktisk ikke bare grimme at kigge på – det kan også være skadeligt for huset. Læs med om, hvorfor du bør investere i algerens!

Det æstetiske argument

Fliser og tage kan være smukke og æstetiske – men ikke hvis de er fyldt med alger. Det ødelægger det smukke udseende, og det får huset, eller belægningen omkring huset, til at se gammelt og slidt ud. Der er ikke noget ved at have fliser fyldt med grønne belægninger – og det ser sjusket og ligegyldigt ud. Derfor er der et stærkt æstetisk argument for at investere i algerens.

Det praktiske argument

Rent praktisk er alger ikke bare grimme at kigge på – de kan også være skadelige for de, de belægger. Professionel algerens kan være nødvendigt, hvis man ønsker at undgå langvarige skader på hus og omegn. Hvis du har alger på taget, så virker alger som en form for svamp. Det tillader vand og fugt at sive ind i taget og tagstenene. Når det så bliver frostvejr, så fryser de samlede væsker sig til is, hvilket kan forårsage slemme frostsprængninger. Se her, for mere information om god algerens.

Det økonomiske argument

Det er ikke bare dårligt for taget og udseendet herpå, hvis der forekommer alger. Det kan også være dårligt for økonomien! Når du får frostsprængninger, som netop forklaret, så kan det resultere i, at tagstenene bliver forskudt. Når tagstenene bliver forskudt, kan taget blive utæt. Det er langt dyrere at få fikset et utæt tag, end det er at få professionel algerens. Du skal derfor se algerens som en investering – og ikke bare en udgift. Det kan nemlig redde dig for store, fremtidige udgifter, hvis du ignorerer det. Hvis du har alger, så har du også et problem – og det er noget, du skal tage dig af. Vær ikke for sent ude med det – det går ud over pengepungen!