De bedste tips til mere dagslys i boligen

Mange boligejere ønsker masser af dagslys ind i deres bolig. Det er med god grund. Dagslys giver nemlig et fantastisk lys i boligen og giver en følelse af velvære i hjemmet. Vælger du at optimere boligen med ændringer som giver mere dagslys, vil du ikke blot få mere glæde af din bolig men også hæve boligens værdi. Det kan føre til en højere salgspris, hvis du en dag vælger at sælge boligen.

Herunder får du indblik i følgende to tips:

  1. Etabler en lys udestue

  2. Ovenlysvinduer til naturligt lys

Etabler en lys udestue

En udestue er en god mulighed for at etablere et ekstra rum i boligen med masser af lysindfald. En udestue kan bygges i mange forskellige størrelser og varianter, alt efter hvad du ønsker.

Invester i nogen udestueelementer som giver et stort og bredt lysindfald. Udestuevinduerne kan nemt kombineres med en terrassedør, så du har mulighed for at gå direkte ud i haven. Med en udestue vil du helt sikkert føle dig tættere på naturen.

En udestue kan både bruges som stue, spisestue eller blot et ekstra rum i boligen. Indret udestuen med lækre loungemøbler for en afslappet stemning. Alternativt kan du indrette udestuen med nogle skønne havemøbler, hvor du og din familie kan sidde og nyde jeres mad på de kølige og regnfulde dage.

Ovenlysvinduer til naturligt lys

Ovenlysvinduer er geniale, når du ønsker mere naturligt lys i boligen. Det kræver naturligvis, at ændringerne kan foretages i dit tag. Tag evt. en snak med din lokale håndværker om det kan lade sig gøre at etablere ovenlysvinduer i dit tag.

Med et ovenlysvindue får du naturligt lys ind i boligen. Faktisk kan ovenlysvinduerne langt op ad dagen erstatte de traditionelle lamper. Sørger du for at investere i et godt isoleret vindue, vil varmen ikke sive ud igennem ovenlysvinduet.