Bedste tips til lægning af nyt gulv

Der kan være mange grunde til at man gerne vil have et nyt gulv i sit hjem. Det er en effektiv måde at få lidt fornyelse ind i sit hjem på og samtidig så kan det være at du måske er i gang med en større renovering af dit hjem og derfor er det oplagt i samme ombæring også at skifte jeres gulve.

Der kan være mange overvejelser man skal gennemgå når man vælger hvilket gulv man skal have i de forskellige rum, for samtidig vil man jo gerne have et gulv der holder i mange år, ser godt ud og helst ikke skal koste alt for meget, men man indser jo nok rimelig hurtigt at man nok bliver nødt til at gå på kompromis med mindst et af kravene. Vi har her prøvet at samle nogle forslag til lækre gulve du kan bruge i dit hjem

Keramisk

Nok en gulvtype man vil anvende på badeværelser eller andre vådrum. Keramiske fliser er kendt fra mange danske hjem. De kan fås i mange forskellige former, størrelser og farver. Derfor er der mulighed for i høj grad at sætte et personligt præg på det.

Laminat gulv

Her får du muligheden for at gå noget der ligner et trægulv, men det er i virkeligheden overdækket af et tyndt stykke laminat. Derfor er det meget nemt at vedligeholde og rengøre. Det er en populær og billig løsning hvis man ikke vil bruge tiden på at vedligeholde rigtigt trægulv

Trægulv

Et rigtigt trægulv har en stor mængde charme over sig. Trægulv kan holde i rigtig mange år hvis det bliver behandler ordentligt. I mange gamle lejligheder kan du se trægulv der har været der i mange år. Man kan vælge mange forskellige former for trægulv, f.eks. er et sildebensparket et populært alternativ der er på vej frem og noget som mange vælger at installere i deres hjem nu.