Bedstetip.dk

Her får du det bedste tip, til alle emner

Ude

Bedste tips til hvordan du får dine børn til at være mere ude

De fleste forældre siger i tide og utide til deres børn at de burde være mere udenfor, idet det er godt for dem med lys og frisk luft. Men det kan være yderst svært at konkurrere med de spændende computerspil og interessant tv-serier. Dog er det alligevel langtfra umuligt for dig som forældre at få lokket dine børn mere udenfor, det eneste det kræver er at du griber det an på den rigtige måde, og har forståelse for at det måske ikke er så attraktivt at være ude hvis det regner eller blæser.

Giv dem en cykel, så de kan køre ud og udforske verden

Børn elsker at være aktive, mens de samtidigt også er nogle utroligt nysgerrige væsner. En god aktivitet som kombinerer begge disse træk, er at cykle. Her har børnene nemlig mulighed for at komme ud at røre sig og give den gas, samtidigt med at de kan udforske nye dele af verden. Dette kan være alt fra at køre en tur i skoven med dem, til at lade dem fræse op og ned ad jeres egen vej. Står dine børn og mangler en cykel, kan du finde et utal af forskellige cykler hos velomio.com

Vær et godt forbillede for dine børn

Man siger at børn konstant spejler sig i deres forældre, og dette kunne ikke være mere rigtigt. Alle børn ser på den ene eller anden måde op til deres forældre, og de gør hvad vi selv gør. Det vil sige at hvis vi siger til dem at de skal gå ud udenfor, mens vi selv bliver siddende indenfor hele dagen, kan dette sende meget blandet signaler til børnene, idet de jo vil være hvor vi er. Derfor kan det være en fornuftig ide, selv at gå med ud, for at være et godt forbillede for børnene.

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.