Bedste tips til at friske soveværelset op

Er du også en af dem, der har syltet indretningen af soveværelset? Du er ikke den eneste. Det er som om, at mange tænker, at der kommer jo alligevel ikke gæster ind i soveværelset, så de hvide vægge og den halvkedelige indretning går nok. Men det er jo en helt forkert indstilling til det rum, du bruger 1/3 af dit liv i. Det skal da være et inspirerende og hyggeligt rum at opholde sig i! Læs med her og få tips til at friske soveværelset op.

Start med at dekorere væggene

Væggene i et soveværelse er ofte temmelig bare, da man typisk ikke har reoler eller hylder her – udover garderobeskabet. Derfor er det faktisk oplagt at starte med væggene. Vores allerbedste tip er at dekorere en enkelt væg i soveværelset med et fototapet eller en såkaldt fotostat. Det er et tapet, der ligesom alle andre tapeter kan skæres til, så det præcist passer ind på din væg. Motivet er – ikke overrraskende – et foto. Men herudover er legen også frigivet, for der er så mange forskellige fotos at vælge mellem: En strand, en skov, et vandfald, et flot citat eller et gammelt verdenskort – mulighederne er mange. Nicewall forhandler mange flotte fotostater, som du kan vælge mellem lige her.

Fototapet giver en enorm effekt med ganske få trin

Når du har besluttet dig for hvilket fototapet, der skal pryde væggen i dit soveværelse, skal du i gang med opmålingen. Det kan være, du skal have mere end én rulle for at fylde væggen ud. Du kan se de præcise mål på de forskellige fototapeter hos Nicewall.  Her medfølger selvfølgelig også en vejledning til, hvordan du sætter tapetet op – og det er faktisk slet ikke så svært.

Match med puder eller sengetæppe

Det nye fototapet vil skabe et helt nyt udtryk i dit soveværelse. Måske opdager du hurtigt, hvilket sengetøj, der passer bedst til det nye look. Du kan fuldende oplevelsen ved at købe nye pyntepuder eller måske et sengetæppe, der matcher i farverne. Hvis der sker meget på dit fototapet, så hold resten af genstandene i rummet i en enkelt farvetone, der passer til. Glæd dig til et helt nyt soveværelse, som du roligt kan vise frem til gæsterne. God fornøjelse med projektet.