Bedstetip.dk

Her får du det bedste tip, til alle emner

KvinderMændUde

Bedste tip til hundens velvære

Ligesom vi mennesker elsker at pleje os selv med et hav at plejende kropsprodukter eller skønne dufte, så burde vi mennesker også at gå mere op i at pleje vores hunde med gode og plejende produkter. Man kan tydeligt se på en hund om den er plejet godt ved at kigge på pelsen f.eks. er skinnende og pæn.

Hold kløen på afstand

Noget som er et stort problem hos dyr generelt, er kløe i pelsen som kan give irritation. Det er derfor vigtigt at man holder dette nede ved at bruge plejende shampooer eller balsams ved badninger. Du kan få rigtige gode produkter på webshoppen Luksushund.dk, hvor du bl.a. kan få sunde og økologiske shampooer som er med til at pleje din hunds følsomme hud og som genopretter fugt og pelsens naturlige skin. Du vil få en hund med meget blødere pels, og bliver en ren fornøjelse at kæle efter sit bad.

Hold pelsen flot og skinnende

Vil du gerne holde pelsen sund og skinnende uden at skulle have din hund i bad hver gang, så kan du bruge de super gode og plejende dufte til hunde. Dufte til hunde indeholder ægte terapeutiske essentielle olier som er med til at hjælpe med at filter pelsen, og giver en rigtig flot pels. Hunde dufter som regel heller ikke vidunderligt, hvilke dufte naturligvis også kan hjælper godt til med.

Pas på snuden

Hundens vigtigste værktøj er dens snude, som den nærmest bruger til alting som den foretager sig. En hund snuser rundt alle steder for at stimulere sig selv, og det er derfor rigtig vigtigt at snuden ikke er irriteret eller ødelagt. Anvender du den fugtgivende creme fra Natural Dog Company på din hunds snude, så undgår du at snuden bliver tør, krakeleret, øm og irriteret. Du passer derfor på din hunds stimulering ved at smøre lidt creme på snuden ind imellem. Du kan se produktet fra Natural Dog Company lige her.

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.