Bedste tip til familieferie

Vi danskere er vilde med at tage på ferie, og sådan har det været i mange årtier efterhånden. En ting der dog har ændret sig er måden hvorpå vi holder ferie. Vi har generelt fået flere penge mellem hænderne, og bruger mange af dem på at rejse. Vinterferien går ikke længere “kun” til de kanariske øer, men nu er destinationer som Thailand, Mauritius og Bali ikke længere ualmindeligt. Rejser til USA er også blevet en større almindelighed for helt almindelige familier.

Der er mange, der gerne vil bruge flere penge på oplevelser frem for mere materielle ting, og det viser sig i, at vi gerne vil bruge flere penge  rejser. En anden ting der også har ændret sig, er hvem vi rejser med. Familierejser er nemlig blevet meget populære, hvor man tager flere generationer af sted sammen.

Saml’ familien under et tag

En ting der ofte kan være et problem, hvis man rejser sammen mange mennesker og flere generationer, er at man ofte kan blive spredt fra hinanden. Skal man eksempelvis 6 familier afsted, kan det være meget svært at få værelser der støder op til hinanden, hvis man indlogerer sig på et hotel. Nogen foretrækker naturligvis, at man ikke tilbringer alt tid sammen, når man holder ferie. Andre vil dog netop gerne være sammen, og for dem, er det synd og skam at man bliver fordelt ud over et tilfældigt resort.

Skal man en hel familie med mange mennesker af sted, kan det derfor være en rigtig god ide at lege et hus, som man har helt for sig selv. Det er en fantastisk måde at holde ferie på, og i de fleste større huse til mere end 12 personer er der også pool, så børnene har mulighed for masser af god leg. Hvis du lejer en feriebolig i Italien koster det typisk mellem 20 og 50.000 i højsæsonen, mens det kan gøres meget billigere uden for sæsonen.

Det kan lyde af mange penge, men i forhold til at skulle bestille eksempelvis 16 charterferier, så kan det hurtigt være en langt billigere løsning og med meget mere frihed.