Bedste tip til at starte en designer karriere

Går du med en indre drøm om at starte en karriere som designer, men føler det kræver for meget før du vil kunne se dit design blive produceret og solgt?
Men det er her vi kommer med nogle tips til hvordan du let kan kickstarte din designerdrøm. 

Designers-first ordner alt det praktiske 

Hvis du egentligt står og har en masse ideer og tegninger til ideer til en designserie, men ikke ved hvordan du skal få den ud i verdenen, kan Designers-first hjælpe dig med at få dit design sat i produktion, og samtidigt og få det solgt via deres webshop. 
De er nemlig en webshop, der hjælper upcomming designers, og de sælger designet på designerens navn og ikke på selve designet, så det gør det lettere for dig at få skabt et navn indenfor designverdenen. Du kan læse mere om designers-first her. 

Snak med møbelproducenter  

Hvis du gerne vil have din egen webshop, skal du ud og have fat i nogle møbelproducenter, og høre om de kan producere dit design, og hvad kvalitet og pris de kan lave det til. Du skal også vurdere om du vil fremstå som et dyrt eller billigt design. Når du ved hvad du håber på at dit design skal koste, kan du vurdere hvilken producent, du føler matcher dine ønsker mest, med kvalitet og pris, og logistik.  

Webshop 

Hvis du ønsker at sælge dit design, skal du have en webshop du kan sælge det på, så endten skal du finde nogle der vil sælge det for dig, ellers skal du selv få lavet din egen webshop. Hvis du ikke selv ved hvordan man laver en hjemmeside, skal du have nogen til at lave den for dig, så du selv kan gå ind og tilføje og fjerne og redigere vare.