Bedstetip.dk

Her får du det bedste tip, til alle emner

Kvinder

Bedste tip til at dufte dejligt

Vi kvinder elsker parfume. Det er ikke noget så luksuriøst som et pift af den skønneste parfume til at sætte prikke over i’et på dagens make-up, frisure og outfit. Det er dejligt med fornyelse – også i sin parfumesamling. Vi giver derfor her tre tips til hvilken parfume, du skal putte i kurven næste gang – og hvordan du skal bruge den.

Parfume til gode priser

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at parfume er nogle dyre dråber. Vil du ikke helt flåes, så kommer her tippet til at finde en billig parfume i det kendte mærker. På duftdejligt.dk er der gode tilbud på de parfumer, du allerede kender: Hugo Boss, Chanel, Calvin Klein og mange flere. Men du kan også finde niche parfumer, som du måske endnu ikke har prøvet; Creed og Escentric Molecules. Fælles for duftene er, at de på duftdejligt.dk sælges til billige priser. Du kan med fordel kigge i tilbudskategorien og finde gavesært, hvor du får endnu mere duft for pengene.

Parfume med god samvittighed

Det prisbelønnede brand CLEAN blev introduceret i 2002 og har fået stor succes med sine rene og unikke parfumer. Vil du gerne have ren duft, som er 100% parabenefri og uden sulfater, kunstige farvestoffer, mineralske olier og animalske ingredienser, skal du gå efter CLEAN parfume. Duftene tager udgangspunkt i de minder, vi har lagret via vores sanser. Fx duften af nyvasket sengetøj, følelsen af renhed efter et bad eller duften af sommerregn i skovbunden. Med CLEAN har du den rene duft og samvittighed. Produkterne er ikke testet på dyr.

Brug din parfume rigtigt og få mest ud af duften

Parfume er billigere i brug, hvis du anvender den korrekt. Din hud vil også takke dig, hvis du undgår at bruge for meget. Få mest muligt ud af din parfume ved at bruge den de rigtige steder: Sprøjt parfumen på brystet, indersiden af armene og i knæhaserne. Her vil din duft holde længst tid, og kropsvarmen vil hjælpe duften til at folde sig rigtig ud. Sørg også for, at din hud ikke er helt tør, når du påfører parfumen. Er din hud tør, vil den absorbere parfumen. Det betyder, at der går mere til spilde og din hud kan blive irriteret. Brug i stedet en duftfri lotion til at fugtmætte din hud, inden du påfører parfumen. Så får du og de mennesker, du passerer på din vej, glæde af duften hele dagen.

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.