Bedste tip når du har købt nyt hus.

Er du ved eller er du lige blevet hus ejer, og har huset du er flyttet ind i nogle år på bagen, så kan du nok heller ikke komme uden om at der er nogle ting som der skal udskiftes og optimeres, da alting bliver slidt eller forbedret med nyere teknologier over tid. Du bør derfor tage et tjek omkring hus, og finde ud af hvor der trænger, og prøve at prioritere hvilket problem der trænger mest. Er du lidt i tvivl om hvor du skal starte, så får du her en liste over de hyppigste udskiftninger på et nyt købt hus, og måske prøve at starte her.

Energiforbedringer

Ældre huse, er normalt ikke de bedste inden for energimærkningen, og det kan derfor godt blive dyrt på den lange bane, da du vil komme til at bruge rigtig meget energi for at holde huset varmt. Er dette ikke blevet gjort i rigtig mange år, så bør du få undersøgt dine muligheder, og få det gjort hurtigst muligt, og spare dig selv for rigtig mange penge fremadrettet.

Låse

Noget som mange folk ikke tænker på bliver slidte er alle hjemmets mange låse, som sidder i døre og vinduer rundt omkring. For at sikre dit hjem bedst muligt, bør du derfor lave en udskiftning af låse så du altid har den nyeste teknologi inden for låse, så du undgår ubehageligheder.

Vinduer

Vinduer kan efter mange års brug gå hen og punktere og indsamle kondens imellem ruderne, og på sigt bliver dårlige i rammen bl.a. Hold altid dine vinduer friske, så du nemmere også kan forbedre energiforbruget den vej.

Tagrende

Tagrenden er rigtig vigtig at holde tæt og åben for gennemstømning, da du ellers vil opleve fugtskader på facaden, og kan dermed give fatale skader på huset. Så finder du skader på din tagrende, skal du se at få den skiftet til en ny.