Bedstetip.dk

Her får du det bedste tip, til alle emner

Hjemmet

3 tips til en udvendig overhaling af din bolig

Sommeren er lige om hjørnet. Det betyder, at det er tid til at give din bolig en udvendig overhaling, så den kan stå knivskarpt i solen. Har du brug for inspiration til, hvordan du kan friske din bolig op? Så er du landet det helt rigtige sted. Her får du 3 tips til, hvordan du forbereder din bolig til de varme, solrige måneder.

Gør din bolig grønnere

Vi tager cyklen fremfor bilen, vi skruer ned for varmen i rum, vi ikke bruger, og vi indfører kødfrie dage. Generelt er vi danskere begyndt at implementere rigtig mange klimareducerende tiltag i vores hverdag. Vidste du, at du også kan gøre din bolig grønnere? En af måderne du kan give dit hjem en grønnere profil på, det er med et stenurt tag.

Her er 3 grunde til at investere i et stenurttag til din bolig:

  1. Et stenurtbelagt tag er utrolig holdbart.

  2. Stenurttage kan regulere temperaturen på effektiv vis.

  3. Et stenurttag kan tilbageholde meget regnvand – faktisk helt op til 80%. Det mindsker risikoen for, at din ejendom oversvømmes.

På med rengøringshandskerne

Så er det på med rengøringshandskerne, for din boligs ydre trænger sikkert til en grundig rengøring efter vinteren og foråret. Du kan i den forbindelse få brug for nogle praktiske vandslanger. Foruden at lette processen, når du vander blomster, så kan du også spule facaden og fliserne med en vandslange. Dermed slipper du for at skulle gå rundt med en spand med vand, som skal fyldes op hele tiden.

Trænger vinduerne til en pudsning?

Om sommeren når solen skinner ind ad vinduerne, kan du tydeligt se, hvis vinduerne er beskidte. Gør derfor dig selv en tjeneste og puds vinduerne, inden sommeren banker på døren. Så kan du være sikker på at have et klart udsyn fra vinduet af din blomstrende have.

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.